Gave til nybagt mor

Du kunne godt tænke dig at forkæle den nybagte mor med en gave, og på den måde vise at du er der for hende, og støtter hende.

Det er vidunderligt at blive mor for første gang, og når man har gået og ventet i ni måneder, er der ikke noget, der gør en mor mere lykkelig end at møde sin lille guldklump for første gang. Det skal fejres! Og gerne med en gave. 

Det er kan være overvældende, og til dels uoverskueligt at vide som nybagt mor hvad man skal forvente, og ikke mindst om der er noget man mangler. Her kan du være behjælpelig med en gave, og det er netop derfor, vi har lavet dette indlæg, så du kan finde inspiration til en gave til den nybagte mor.

Gaveideer til den nybagte mor

Den betænksomme og praktiske gave til den nybagte mor

Må det godt være en gave af praktisk karakter, hvormed du udviser betænksomhed? Med denne type gave hjælper du den nybagte mor, ved at give hende en ting, som du ved hun får brug for.

Tøj til baby

De vokser sig hurtigt store, og derfor kan tøj, selvom den nybagte mor nok har købt en masse, være en god gave. Du kan eventuelt give noget tøj i en lidt større størrelse end barnet er på nuværende tidspunkt. Dermed kan det holde lidt længere. 

Stofbleer

Stofbleer kan man aldrig få nok af som forældre. De er meget anvendelige i mange situationer; når baby gylper, som underlag, soldække og så videre. De fås i mange forskellige varianter med fine motiver og farver. Uundværlige i ethvert hjem med små børn – et must have for en nybagt mor. 

Sutter

Sutter kan man ikke få nok af, når man har en lille en. En sut kan virke beroligende og give tryghed for en baby, og derfor være en stor hjælp for en nybagt mor. Sutter kan fås i forskellige materialer, farver og mønstre – du kan endda få lavet en personlig sut med babys navn på. En kærkommen gave til den nybagte mor.

Læs også:  Værtindegaver

En vikle eller slynge

En vikle eller slynge kan være med til at skabe nærvær og tryghed mellem den nybagte mor og hendes guldklump. Her får de mulighed for at komme tæt på hinanden og rigtig nyde hinanden. Derudover er den også praktisk, idet den nybagte mor får begge hænder fri. Der findes virkelig mange forskellige slags vikler og slynger, og er helt sikkert en gave værdig – en gave den nybagte mor og hendes lille guldklump kan få stor gavn af. 

Blespand eller anden praktisk gave

Mangler den nybagte mor en blespand eller anden praktisk ting, såsom en sutteflaske, ammepude eller en stol til barnet? Hun har simpelthen ikke nået at købe det eller haft råd til det, og du ønsker derfor at glæde hende med en gave du ved hun kommer til at mangle i den nye tid – hun vil med sikkerhed være dig taknemmelig for sådan en gave. 

Et gavekort

Med et gavekort til en nybagt mor kommer du ikke galt afsted. Det muliggør nemlig, at hun selv kan vælge, hvad det er, hun lige står og mangler. Det er også en god gave, hvis ikke du selv er helt klar over, hvad den nybagte mor ønsker sig, eller mangler.

En gave at være fælles med sit barn om

Det er en hyggelig type gave at give, da den kan være med til, at inspirere til måder den nybagte mor og barn, kan blive tættere, have det sjovt og hygge sig sammen. En nybagt mor vil altid gerne bruge en masse tid sammen med sit barn. 

Læs også:  Idéer til bryllupsgave

Legetøj

Noget legetøj kan være den helt perfekte gave – en baby har nemlig brug for at aktiveres og han/hun udvikler sig meget i sin første tid. Med et stykke legetøj kan den nybagte mor og hendes lille guldklump være sammen om at lege, hygge og lære.

En bog

En bog til en baby skal selvfølgeligt ikke bestå af en masse tekst. Den må gerne indeholde farver, former og måske endda et spejl. En rigtig sød og fin gave til en baby, der også kan være med til at aktivere og støtte den lille nys visuelle opfattelsesevne.

En oplevelse for hele familien

Du kan invitere den nybagte mor, faren og deres guldklump en tur i svømmehallen. Vælg helst en svømmehal med et varmtvandsbassin, hvor vandets temperatur minimum er 32 grader. Her kan den lille familie få  sig en dejlig oplevelse, hvorimens der pludres og plaskes – en gave lige til minde-kartoteket. 

En professionel fotograf

Du kan give hele familien et gavekort til en professionel fotograf, så de kan forevige deres familie i et flot portræt. Dertil kan du også overveje at give dem et fotoalbum til at samle billederne i. Denne gave er også god til når barnet bliver ældre.

Forkælelsesgave til den nybagte mor

Det er meget at se til som nybagt mor, og man har slet ikke tid til at tænke på sig selv, da den lille ny hele tiden er i fokus. Med en forkælelsesgave til den nybagte mor kan du sørge for, at hun får værnet lidt om sig selv. 

Lækre produkter

Skal den nybagte mor forkæles, kan du give hende en gave, som hun kan nyde efter en lang og trættende dag. Det kan være alt fra nogle lækre cremer, ansigtsmasker eller fodbadesalt til for eksempel nogle lækre badesæber. 

Læs også:  Gave til nybagt far

En badekåbe

En lækker, lun og vamset badekåbe er lig med velbehag. Og så er den praktisk. Med sådan en på kan hun slappe af og hygge sig – en dejlig gave til den nybagte mor hun med garanti vil gøre brug af.  

Wellness

Tænker du at give den nybagte mor en gave kun for hende, så kan en ansigtsbehandling, en massage eller lignende være en god gave. Du har måske allieret dig med faren, så du selv kan tage med, eller du tilbyder at passe den lille guldklump, så den nybagte mor selv kan komme afsted. 

En gave for både den nybagte mor og far

Vil du gerne give en fælles gave til både mor og far, så de kan værne lidt om parforholdet, nyde hinandens selskab og hygge sig i kærlighedens tegn, finder du her to gode ideer.  

En gavekurv

Som forældre er der meget at se til, når man har fået en lille én. Derfor kan det være en god gave, at give en gavekurv til de nybagte forældre de kan anvende mens baby sover. Denne kan du for eksempel fylde med lækker chokolade, vin, lys, et spil eller en film – romantisk! 

Tilbyd dig som babysitter

Du synes måske, at de nybagte forældre trænger til en friaften, hvor de kan få tid til hinanden og lade romantikken blomstre. Tilbyd dig som babysitter for en aften eller mere, så de kan tage en tur ud i byen, i biografen, et kroophold eller hvad de nu godt kunne tænke sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like